Feneryolu Irmak Anaokulu

Uzun yıllardan beri sahip olduğumuz vakıf kültürü ve eğitime adanan yılların deneyimi ile çoçuklarımızı mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırlıyoruz.

Kurucu Müdürümüz

1949 yılında Giresun’ da doğdu. İlkokulu, Üsküdar Deneme Programı Okulunda,
Ortaokul Ve Liseyi, Atatürk Kız Lisesi’ nde okudu. Çağdaş eğitim programı uygulayan bu
okulların, kişisel gelişimi üzerindeki olumlu katkıları, eğitimci olmasında önemli rol
oynadı. 1971 yılında, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi bölümünden
mezun oldu. 10 yıl Atatürk Kız Lisesi’nde ve Özel Eseniş Lisesi’nde Öğretmenlik Ve
Müdür Yardımcılığı yaptı. 1980-1990 yılları arasında Amerikan Lisan Ve Sanat
Dershanesinde Türk Müdürlük görevini sürdürdü. 1981 yılından itibaren,Gençlik Kültür
Hizmet Vakfı Mütevelli Üyesi olarak çalışmaya başladı. 1981-1982 yılları arasında,
Amerikalı Gönüllülerle Birlikte Caddebostan’daki vakıf arazisinde, ilk gündüzlü spor
kampının yöneticiliğini yaptı. Irmak Okulları kurulduktan sonra Yönetim Kurulu Üyeliği ve
Kurucu Temsilcisi olarak görev yaptı. Çağdaş yaşamı destekleme derneğinde gönüllü
olarak uzun yıllar çalıştı. Meral Tunaşat, 2008 yılından bu yana vakıf kuruluşu olan,
Feneryolu Irmak Anaokulu’nda kurucu Müdür olarak ve Irmak Okulları’nda Yönetim
Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktaydı

Fatma Meral TUNAŞAT
Feneryolu Irmak Anaokulu

Yıllık Vakıf Mirası

Mezun Öğrenci

Aktif Öğrenci

Eğitim Aktivitesi

Amacımız

Çocuklarımızın; sıcak, sevgi dolu ihtiyaçları ile örtüşen bir ortam içinde; yaparak, yaşayarak, inceleyerek ve doğru oyun oynayarak öğrenmelerini sağlamak,

Onların; bedensel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini yaş seviyelerinden beklenen düzeyde tamamlayarak ilkokula hazırlanmalarına yardımcı olmaktır.

İlkelerimiz

Okulumuz; aileden başlayıp devam eden, bütün insanlığa ve evrene doğru yayılıp gelişen sevgi ve bilgiyi aktarma konusunda kendini sorumlu görmektedir.

Doğadaki her canlı gibi her çocuk da özgündür. Kendine özgü farklı ihtiyaç ve beklentileri vardır. Her birinin daha canlı, renkli ve sağlıklı olabilmeleri için ilk koşul, “birey” olma hallerinin akılda tutulup, renk ve farklılıklarını koruyarak büyüyüp gelişmelerine olanak sağlamaktır.

Gençlik Kültür Hizmet Vakfı

Cumhuriyetimizin kurulduğu ilk yıllardan bu yana faaliyet gösteren vakfımız, Atatürk’ün hedeflediği uygar ve çağdaş medeniyetler seviyesine gelebilmek için nitelikli bireyler yetiştirilmeyi amaç edinerek, yıllar boyu bu konuda çalışmalar ve projeler yapmıştır.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğu bilinci ile nitelikli birey yetiştirmenin tek yolunun eğitim olduğuna inanan bizler, 1995 yılında Yapı Merkezi AŞ. İle birlikte IRMAK Okullarını kurmuş, bu kurumun başarıları ile onur duymuştur.

Nitelikli Birey yetiştirmenin tek yolunun eğitim olduğuna inanan bizler, 2008 yılında FENERYOLU IRMAK ANAOKULUNU kurarak eğitimin çeşitli alanların da yaptığımız çalıştırmaların en küçük basamağında da yer almak istedik.

Kadromuz

Derya DOLGUN